x
p o p a s u l -regelui
  • +40 724 018 252 popasulregelui@yahoo.ro

  • 360° Hotel View

ROMANIA TRANSALPINA - DN67C ALBA, TĂU BISTRA, SUGAG.

Despre Noi

Hotel Popasul Regelui Drumul regelui Transalpina
Awesome Image
Awesome Image
Despre noi

Transalpina Drumul regelui

  • Hotel Popasul Regelui

Încărcat de istorie și cu o atmosferă regală, Hotelul Popasul Regelui este o destinație unică în România, oferind o experiență de neuitat pentru cei care caută odihnă și relaxare într-un cadru impresionant. Situat într-o zonă pitorească, hotelul oferă servicii de înaltă calitate și facilități deosebite, capturând farmecul și eleganța vremurilor trecute.

Eleganță și confort:

Hotelul Popasul Regelui oferă oaspeților săi o experiență deosebită prin intermediul serviciilor impecabile și facilităților de lux. Camerele și suitele sunt amenajate cu gust și eleganță, combinând elemente clasice cu dotări moderne. Oaspeții se pot bucura de priveliști spectaculoase către către peisajul muntos înconjurător.

Restaurantul Traditional

Restaurantul Hotelului Popasul Regelui răsfață papilele gustative ale oaspeților cu preparate culinare deosebite, inspirate atât din bucătăria tradițională românească, cât și din gastronomia internațională. Meniurile sunt pregătite cu atenție la detalii și folosesc ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. Atmosfera rafinată și servirea impecabilă completează experiența culinară de excepție.

De Ce Sa Ne Alegi Pe Noi

PROBABIL SUNTEM CEI MAI BUNI

12 ore Room Service

Cand ai nevoie de noi, iti stam la dispozitie

Servicii Diverse

Iti punem la dispozitie difertie servicii in limita resurselor disponibile

Wi-Fi Connection

In secolul vitezei iti punem la dispozitie o retea moderna de intrenet

24 Hrs Security

Siguranta ta e importanta si pentru noi